verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Afvoer ontstoppen

Is uw toilet verstopt?

De meest vervelende verstopping is die in de afvoer van het toilet. Wanneer doorspoelen niet meer mogelijk is of het toilet overloopt, moet de afvoer van het toilet zo snel mogelijk worden ontstopt. U kunt zelf veel doen om een verstopping te voorkomen. Spoel geen dingen door die daar niet thuishoren. Denk aan vochtige toilethanddoeken die momenteel erg populair zijn, maar ook maandverband of etensresten mag je niet door het toilet spoelen. Je moet natuurlijk niet te veel toiletpapier gebruiken, dat kan ook een verstopping veroorzaken. Als u het toilet niet meer zelf kunt ontstoppen met een ontstopper of chemische middelen, bel dan de loodgieter voor ontstoppen. Met een veer of ander gereedschap kan de loodgieter de toiletafvoer eenvoudig ontstoppen, zodat het toilet weer goed doorstroomt.

Bel ons op 085 – 10 57 008

De gootsteen ontstoppen

De gootsteen in de keuken is altijd een risico op verstopping. Deze wordt vaak gebruikt tijdens het koken en misschien wel voor de afwas als je geen vaatwasser hebt. Tijdens dit proces worden voedselresten en vet vaak door de gootsteenafvoer gespoeld. Deze resten kunnen een verstopping veroorzaken. Als de verstopping niet zo diep zit, kun je zelf veel proberen. De gootsteenafvoer is aangesloten op een sifon. Hier kan gemakkelijk een verstopping ontstaan. Als u last heeft van een verstopping kunt u proberen de sifon te verwijderen. Zo maak je de sifon goed schoon en verwijder je een verstopping. Als er geen verstopping in de sifon zit, zit de verstopping verderop in de afvoer van de gootsteen. In dat geval kunt u het beste de loodgieter bellen voor het ontstoppen. Met professioneel gereedschap ontstopt de loodgieter in een mum van tijd uw gootsteen en kunt u weer volop genieten van uw keuken. 

Afvoer ontstoppen

Ontstopping van de goot

Een goede regenwaterafvoer is erg belangrijk voor een woning. De hemelwaterafvoer bestaat uit een goot en regenpijp die de grond in gaat of uitmondt in een regenton. Zonder goede hemelwaterafvoer loopt het water ongecontroleerd van het dak af. Hierdoor bestaat de kans dat regenwater onder de dakbedekking komt of muren beschadigt. Hierdoor krijgt u last van daklekkages of andere vochtproblemen. Het is daarom belangrijk om de dakgoot meerdere keren per jaar te controleren en te ontdoen van bladeren en ander vuil. Hierdoor heeft het water alle ruimte om goed via de regenpijp af te voeren. De dakgoot zelf is eenvoudig schoon te houden, maar het kan ook zijn dat er een verstopping in de regenpijp zit waar u niet bij kunt. Schakel hiervoor de loodgieter in om een vrije doorgang voor regenwater te creëren. Ook kunt u de loodgieter inschakelen als uw dakgoten goed aan de woning moeten worden gemonteerd.

Problemen met een verstopt riool?

Wanneer het riool verstopt is, kunt u op verschillende plekken in huis last krijgen van deze verstopping. Het is daarom belangrijk dat u hier snel een loodgieter inschakelt. De loodgieter kan met een camera het riool inspecteren. Zo kan hij de exacte locatie lokaliseren en de oorzaak achterhalen. Een verstopping kan ook ontstaan door beschadigingen. Dit kan bijvoorbeeld door verzakkingen, graafwerkzaamheden of een wortel van een boom die door de riolering groeit. Een loodgietersbedrijf heeft alle middelen in huis om een verstopt riool te ontstoppen en eventuele schade te herstellen.

Gebruik geen chemische deblokkers!

Gebruik in ieder geval geen chemische deblokkers. Soms helpt het en soms niet. De keren dat het niet werkt, blijven de chemicaliën in de afvoer en vreten ze de lijm tussen de leidingen weg, wat lekkage veroorzaakt. Wat niet de ergste situatie is als het onder het aanrecht staat, want dat is gemakkelijk bereikbaar voor de loodgieter. Een groot probleem wordt het wanneer het gaat om een lekkage tussen muren of muur en plafond. Moeilijk te bereiken en moeilijk te repareren zonder iets open te breken.

Met welke rioolservice kunnen wij je helpen?
Onze riooldiensten:

Afvoer ontstoppen, Bad ontstoppen, Wc ontstoppen, Doucheputje ontstoppen, Gootsteen ontstoppen, Riool ontstoppen, Hemelwaterafvoer ontstoppen, Regenpijp ontstoppen, Wasbak ontstoppen, Droger en wasmachine ontstoppen, Vaatwasser ontstoppen, Rioolbeheer, Rioolinspectie, Rioollucht verhelpen, Rioolvliegjes bestrijden, Riolering aanleggen, Riool reparatie, Riolering vervangen, Rioolprobleem onbekend

SELECTEER UW WOONPLAATS IN ZUID-HOLLAND

 

SELECTEER UW WOONPLAATS IN NOORD-HOLLAND

 

SELECTEER UW WOONPLAATS IN UTRECHT

 

SELECTEER UW WOONPLAATS IN GELDERLAND

Call Now ButtonBel direct de servicelijn