verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie
badkamer verstopt

HOE KUNT U EEN VERSTOPTE BADKAMERLEIDING VOORKOMEN?

Vaak horen wij dat bij huishouden het water niet goed wegstroomt tijdens het douchen of baden, dit probleem komt heel vaak voorin elke badkamer. Sommige verstoppingen kunnen eigenlijk gemakkelijk vermeden of zelfs verholpen worden. Is u doucheputje verstopt?

Hoe kunt u thuis een verstopt doucheputje vaak voorkomen?

Dit kunt u doen door een elke week een klein onderhoud te doen, zo kunt u veel verstoppingen vermijden. Hoe kunt u dan doen? Begin met  haren en ander vuil aangewezen handmatig te verwijderen. Doe douche direct naspoelen met heet water zo kunt u ervoor zorgen dat zeepresten snel worden opgelost.

 

Hoe kunt u het doucheputje ontstoppen?

Kokend water

Vaak is het gebruik van heet water niet voldoende om alle zeepresten grondig op te lossen, kokend water kan vaak snel helpen! Zorg dat het verstopte doucheputje leeg is gemaakt voordat u met diverse bijtende producten gaat beginnen.

Ontstopper

Maar als het kokend water niet helpt? Dan kunt u een ontstopper gebruiken om de ontstopping toch naar boven te krijgen. Natuurlijk licht dat aan de wijze waarop de alle leidingen zijn geïnstalleerd.

Baking soda en azijn

Gebruik de combinatie van baking soda en azijn kan een andere opties zijn! Laat het bruisend mengsel een tijdje inwerken en gebruik daarna kunt u heet water door de leiding laten stromen.

Nog steeds geen succes?

Dan is er vrijwel niets meer wat u zelf kan doen om de leidingen vrij te maken. Tijd dus om de professionele hulp van de monteurs van AJ in te schakelen!

Badkamer verstopt? Bel dan AJ rioolinspecies op 0631935588 wij zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u problemen met o.a. Toilet verstopt, Vaatwasser verstopt, Rioolvliegjes verwijderen, Riool-inspectie, Bad verstopt, Gootsteen verstopt, Afvoer verstopt, Keuken verstopt?  Wij helpen u direct.

 

 

 

Call Now ButtonBel direct de servicelijn