Diensten

De diensten van Ontstoppingsservice Nederland

 

Contact Ons

Ontstoppingsbedrijf Nederland

Ontstoppingsbedrijf Nederland is een allround installatiebedrijf gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden. Onze professionals worden voornamelijk ingezet bij verstoppingen. Van verstopte vaatwasser tot een verstopt doucheputje, een toilet en een verstopping in de regenwaterafvoer. Door jarenlange ervaring ontstoppen onze vakmannen zonder moeilijkheden ieder riool, iedere leiding en afvoer.

Wij hanteren een 24 uursservice voor verstopte afvoeren, gootstenen en toiletten. We zijn dus én snel ter plaatse én we komen gratis! Om meteen van diensten gebruik te maken belt u 06 319 355 88. U kunt ons 365 dagen in het jaar bereiken, dag en nacht, dus ook op zon- en feestdagen. Of het nu spoed is of niet, wij plannen samen met u de afspraak in.

AANLEG, RENOVATIE EN INSPECTIE VAN UW RIOOL

Naast een 24 uursservice staan onze loodgieters en rioolspecialisten ook klaar voor reguliere werkzaamheden omtrent uw riolering. Zo voeren wij zonder moeilijkheden het nodige graafwerk uit, is drainage geen enkel probleem en kunt u de complete aanleg van een nieuw riool stelsel aan ons overlaten. Om uw riolering in kaart te brengen of om een verstopping te lokaliseren doen wij een camera inspectie.

Onze diensten in vogelvlucht:

• Het aanleggen, repareren en renoveren van riolering en leidingwerk
• Onderhouds- en loodgieterswerkzaamheden op het gebied van installatie
• Onderhoudscontracten, vrijblijvend advies
• Direct hulp bij verstoppingen, dag en nacht: 06 319 355 88

Het is bij ons mogelijk om al voor drie euro per maand een onderhoudscontract voor uw riolering af te sluiten. Zodra het contract loopt kunt u ons kosteloos inschakelen voor ieder probleem met uw riolering. Bovendien voeren we periodiek onderhoud uit, want zoals u weet is voorkomen beter dan genezen en dat geldt ook voor uw riool!

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer weten over ons, onze mensen of onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bellen of het formulier invullen voor advies, informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Of het nu om een toilet verstopping of een gehele rioolverstopping gaat. Ontstoppingsservice Nederland is uw rioolexpert in de randstad en verder!

Recensies van onze klanten

“Via Zoofy kreeg ik op de afgesproken tijd Jan van Ontstoppingsservice Nederland langs om m’n verstopte afvoer te ontstoppen. Binnen 15 minuten had hij de verstopping verholpen, advies gegeven en de boel netjes achtergelaten. Van harte aanbevolen.”
“Toppers.Offerte gehad voor 3 meter riool vervangen.2 bedrijven een prijs laten maken.Aj was bijna 375 euro goedkoper dan dan nummer 2.
Geheel zoals besproken uitgevoerd.Netje achter gelaten na de klus.
Ik ben zeer tevreden.”
“Gootsteen helemaal vast, alles zelf geprobeerd (plopper, HG, trekveer) en niks werkte… Gebeld: “Kunnen jullie dit ontstoppen”? Antwoord: “Tuurlijk”! ? Supersnelle en professionele service: in 20 minuten liep alles weer door. Zo goed heeft mijn gootsteen sinds ik hier woon nog nooit doorgelopen. Erg vriendelijke en behulpzame vakman. De volgende keer bel ik meteen!”

Contact Ons

ONTSTOPPING VANAF €125

Weet u niet zeker of u binnen ons werkgebied valt? Bel ons even via het nummer 06 319 355 88, wij helpen u graag verder.

Call Now ButtonBel DIRECT de servicelijn