verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Verstopte Riolering

Verstopte riolering in Nederland? Hoe komt dat? Bel 0631935588

 

Contact Ons
Het komt regelmatig voor: de riolering is verstopt in Nederland. Het is zaak dit snel op te (laten) lossen, om overlast te beperken door het ontstoppingsbedrijf.

Erkend ontstoppingsbedrijf

Zoek op het internet naar een erkend ontstoppingsbedrijf, bijvoorbeeld: ‘ontstopping Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Amstelveen, Aalsmeer en Diemen ‘. Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Een leiding raakt regelmatig verstopt doordat er water in de riolering blijft staan.

Ervaren installateur en loodgietersbedrijf

Water in de riolering is vaak een teken van het verkeerd aanleggen of het verzakken als gevolg van veel regen van de leiding. Na tijden van droogte kan er ook een verstopping plaatsvinden. Wortels van planten en bomen zoeken naar de dichtstbijzijnde bron van vocht, in dit geval de rioleren. Deze wortels vinden een weg in de buis door een foutieve aansluiting of een lek.

Erkende rioolservice, Goedkoop en 24 uurs service

De wortel groeit hierdoor verder in de buis en zal na loop van tijd de gehele buis verstopt raken. Door het stilstaan van het water koekt het aan en zal na enige tijd een verstopping veroorzaken. Foutief gebruik zorgt ook voor verstoppingen. Natte toiletdoekjes zijn niet geschikt voor het riool. Deze lossen niet op zoals ‘gewoon’ toiletpapier en blijven vaak hangen. Zo kan er waterschade ontstaan doordat water niet uit een afvoer wegloopt of zelf omdat er een leiding is geknapt. Een nare bijkomstigheid is dat er een stank vrijkomt die uit de leiding omhoog vliegt. Deze rotte lucht is niet lang vol te houden en dient direct afgestopt te worden. Onze erkende rioolservice is goedkoop en heeft een 24 uurs service om u direct te helpen, bel 0631935588

Grespijp vervangen

Naast (riool)water en stankoverlast, kan er nog meer ontsnappen uit de leiding. Wat te denken van ongedierte zoals ratten. Deze grote knaagdieren bewegen zich voort door buizen onder de grond en deinzen niet terug om ook even boven de grond te komen. Agressieve ratten kunnen huisdieren aanvallen. Eenmaal het huis binnengedrongen zoekt de rat een plek om een nest te bouwen. De nare bijkomstigheid van een nest is, na enige tijd, nog meer ratten. Deze knagen zich een weg door afscheidingen en als het moet zelfs door kabels. Vooral dit laatste kan gevaarlijke situaties opleveren. Kortsluiting is vaak een gevolg van aangevreten kabels. Dit zal zelfs kunnen uitmonden in een brand met alle nare gevolgen van dien. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Amstelveen, Aalsmeer en Diemen. Arjan en zijn team van ontstoppingsservicenederland.nl staan dag en nacht voor u klaar.

Contact Ons

ONTSTOPPING VANAF €125

Weet u niet zeker of u binnen ons werkgebied valt? Bel ons even via het nummer 0631935588, wij helpen u graag verder.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn