verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Gootsteen verstopt?

Wat moet u doen met een verstopte gootsteen?

Indien uw gootsteen verstopt zit, gootsteen stinkt en het water niet meer wegloopt, betekent dat uw gootsteen verstopt is. Dit probleem kan diverse oorzaken hebben. De monteurs van AJ kunnen u 24/7 direct hel[pen en adviseren voor het vermijden van een verstopte gootsteen.

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopte gootsteen?

  1. Etensresten zoals yoghurt, kruimels, soep, pitjes en meer..

Veel huishoudens spoelen hun etensresten door de gootsteen, maar het probleem is dat deze makkelijk blijven hangen in de afvoer, denk maar eens aan een combinatie met olie of zeep.

  1. Zeepresten

Ondanks zeep, wél in de gootsteen thuishoort, kan zeepgebruik een verstopping veroorzaken. Omdat zeep een kleverige substantie is, blijft het makkelijk in de afvoer plakken.

  1. Olie en vet

Ook een klein beetje vet kan al veel problemen geven voor de afvoer van een gootsteen, zeker als vet, haren of etensresten worden gecombineerd, is een verstopping niet te vermijden.

  1. Haren

Even snel de afwas doen met losse haren? Geen probleem maar zodra lange of losse haren een klit vormen komen deze snel met vet of zeep in aanraking.

Heeft u nog steeds problemen met een verstopte gootsteen, bel dan 24/7 de monteur van AJ op 0631935588 wij helpen u direct bij het ontstoppen van uw gootsteen!

Heeft u problemen met o.a. Toilet verstopt, Vaatwasser verstopt, Rioolvliegjes verwijderen, Riool-inspectie, Bad verstopt, Gootsteen verstopt, Afvoer verstopt, Keuken verstopt?  Wij helpen u direct.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn