verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

keuken ontstoppen Aalsmeer | 8 TIPS direct keuken ontstoppen

Een keuken ontstoppen Aalsmeer is vaak veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken, en het vermijden van de kosten van het bellen van een loodgieter is altijd een goede zaak in mijn ervaring.

Hoewel u misschien een bepaalde hoeveelheid tijd en moeite moet investeren om het probleem zelf op te lossen, is het meestal de moeite waard. De meeste klompen kunnen worden opgelost door gebruik te maken van een aantal relatief eenvoudige en ongecompliceerde technieken en hulpmiddelen. Keuken ontstoppen Aalsmeer Bel een loodgieter op 0631935588

Zodra u de gootsteen hebt ontstopt, is het tijd om te werken aan het minimaliseren van de kans dat het probleem zich opnieuw voordoet – zie het gedeelte aan het einde van het artikel voor advies over preventie.

8 manieren om een keuken ontstoppen Aalsmeer te ontstoppen

 1. Verwijder al het stilstaande water.
 2. Controleer de afvalverwijdering (als je die hebt).
 3. Gebruik een zuiger om de verstopping los te maken.
 4. Maak de P-trap schoon.
 5. Gebruik een loodgietersslang (ook wel een “toiletkrik” of een “elektrische paling” genoemd).
 6. Gebruik zuiveringszout en azijn (het natuurlijke alternatief voor chemicaliën)
 7. Gebruik reinigingschemicaliën.
 8. Bel een loodgieter.
 1. In mijn ervaring kan het ontstoppen van een gootsteenafvoer een combinatie van meer dan één van deze methoden vereisen.
 2. Het hele proces kan u van tien minuten tot meer dan een uur kosten om een verstopte afvoer te verwijderen, afhankelijk van de aard van de verstopping. Het werk kan rommelig zijn en er moet zorg worden besteed als er chemicaliën bij betrokken zijn, omdat spatten de huid kunnen verbranden of erger.
 3. Afgezien van het bellen van een loodgieter, zijn de meeste van mijn suggesties relatief goedkoop of kosten ze niets – ze gebruiken gereedschappen en materialen die je al in huis zou moeten hebben. Hieronder zal ik meer in detail treden over elke methode.

 

keuken ontstoppen Aalsmeer

1. Verwijder al het stilstaande water uit de verstopte gootsteen

Stilstaand water ontstaat wanneer er water in de gootsteen is blijven lopen nadat de verstopping is opgetreden. Het is onhygiënisch en je moet je rubberen handschoenen aantrekken voordat je ermee omgaat.

Hoe stilstaand water uit een verstopte gootsteen te verwijderen

 • Verwijder het overtollige water met een kan, beker of andere container, zodat u vrije toegang heeft tot de afvoer.
 • Dan moet je met de hand opruimen welk afval je in en rond de afvoer kunt.

Opmerking: Als er een afvalverwijdering is, leg dan uw hand of vingers niet in de buurt van de messen (zie # 2 hieronder). Soms kan het met de hand opruimen van het afval alles zijn wat nodig is om het probleem op te lossen, maar vaker neemt het verdere actie.

2. Controleer de afvalverwijdering

Als uw gootsteen een afvalverwijdering heeft, moet u deze controleren op klompen. Ze kunnen gemakkelijk verstopt raken met stukjes voedsel.

Hoe een afvalverwijdering te inspecteren op klompen

 • Om de bron van de klomp te bepalen, schakelt u eerst de afvoer uit. Als je iets in de afvoer steekt, wil je ook de stroom uitschakelen.
 • Gebruik een zaklamp om door de afvoer te kijken en probeer de aard van de verstopping te bepalen: waar deze is en wat de oorzaak is. Dit bepaalt je tools en aanpak.
 • De meest waarschijnlijke oorzaak van de verstopping zijn stukjes voedsel die vastzitten tussen de messen – als het iets substantieels of waardevoller is, zoals sieraden, dan wilt u misschien een loodgieter bellen. Als het voedsel is, probeer dan het puin te breken door de afvalverwijderingsbladen handmatig te draaien.
 • De handmatige operator bevindt zich normaal gesproken aan de onderkant van de disposer en wordt bediend met een inbussleutel. Raadpleeg de handleiding van de verwijderaar voor de volledige instructies.
 • Gebruik een tang om los voedselresten te verwijderen. Als de verwijderaar nog steeds verstopt is, moet u een zuiger gebruiken. Het kan mogelijk zijn om de afvoer volledig te verwijderen voor inspectie. Zorg er echter voor dat u eerst alle aansluitingen op de vaatwasser dichtknijpt.

Opmerking: Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen met een afvalverwijderaar, omdat deze schade kunnen veroorzaken. Als het probleem niet de afvalverwijderaar blijkt te zijn of als u er geen hebt gemonteerd, moet u andere methoden verkennen.

Voorzichtigheid

Steek nooit je hand in de vuilnisbak, want de messen zijn scherp en kunnen ernstig letsel veroorzaken.

3. Gebruik een zuiger

Er zijn drie soorten plunjers: de klassieke platbodem-gootsteenzuiger, de accordeonzuiger en de toiletzuiger, die aan de onderkant een extra beluiteinde heeft. Het beste type plunjer voor deze klus is een platbodem.

Hoe u uw gootsteenafvoer kunt ontstoppen met behulp van een zuiger

 • Laat een paar centimeter water in de gootsteen lopen om de zuigkracht te bevorderen en begin met storten.
 • Als je een afvalverwijderaar hebt, probeer deze dan daarna opnieuw uit te voeren. Pas op dat u de afvoer niet oververhit raakt, want dat kan schade veroorzaken.
 • Laat wat water in de gootsteen lopen. Als het goed afloopt, dan ben je er helemaal klaar voor.
 • Als het niet loopt, moet je wat meer duiken of naar een andere methode gaan.

4. Maak de P-trap schoon

De P-trap is de elleboogvormige pijp onder de gootsteen. Als dit verstopt raakt met voedsel en / of vet, dan wilt u het misschien uit elkaar halen en de smurrie opruimen die de verstopping veroorzaakt.

Hoe de gootsteen P-val schoon te maken

 • Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u een emmer onder de P-val plaatst om het water op te vangen dat in uw gootsteen wordt ondersteund.
 • U moet dan de verbindingen met de buis en de muur losdraaien.
 • Verwijder de P-val en inspecteer deze op vuil.
 • Als de verstopping niet in de P-val zit, moet u proberen de afvoer te deblokkeren met een loodgietersslang.

 

Als de verstopping verder in uw afvoer ligt, wilt u misschien een loodgietersslang gebruiken om alles los te maken wat het uw gootsteen verstopt.5. Gebruik een loodgietersslang

Als het niet storten of schoonmaken van de P-val werkt, moet u mogelijk een loodgietersslang gebruiken om van de verstopping af te komen. Keuken ontstoppen Aalsmeer Bel een loodgieter op 0631935588

 

Dit gereedschap bestaat uit een opgerolde spiraalslang, meestal ongeveer 1/4 inch dik, met een handvat aan het ene uiteinde. De spoel wordt gebruikt om naar beneden in de afvoer te reiken en vervolgens wordt het handvat aangedreven, ontwricht en de verstopping omhoog getrokken. Sommige slangen worden handmatig aangedreven, terwijl andere elektrisch worden aangedreven voor extra kracht.

Je kunt een draadjashanger gebruiken als je geen slang hebt

Als je geen loodgietersslang bij de hand hebt, kun je ook een draadjassenhanger gebruiken om de klomp eruit te vissen. Dit is een goedkope, eenvoudige methode die bijna iedereen kan doen – alles wat je nodig hebt is een draadjashanger en een tang.

 1. Draai de draad die om de hals van de haak is gespannen af en trek de hanger zoveel mogelijk recht. Mogelijk moet u hiervoor een tang gebruiken.
 2. Gebruik de tang om een kleine, één inch lange haak aan het ene uiteinde van de draad te maken. Zorg ervoor dat het smal genoeg is om door de afvoer te passen.
 3. Steek het gehaakte uiteinde van de draad in de afvoer en wiebel het voorzichtig een beetje rond, in een poging de verstopping te vinden. Duw niet te ruw naar beneden, omdat dit de verstopping verder door de pijp kan duwen.
 4. Als je iets voelt aan het einde van de draad, trek het dan omhoog en uit de afvoer. Je kunt misschien niet de hele verstopping in één keer verwijderen, dus probeer het opnieuw om te zien of er iets anders naar boven komt. Zet het warme water uit je kraan aan om er zeker van te zijn dat je alles hebt.

Als u deze truc probeert en de verstopping niet vindt, kan het zijn dat de verstopping verder in de afvoer zit dan de draad kan bereiken. Probeer in dit geval een van de andere methoden die in dit artikel worden vermeld.

6. Gebruik zuiveringszout en azijn

Deze methode vermijdt het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Het enige wat je nodig hebt is een kopje zuiveringszout en een kopje azijn.

Hoe u uw gootsteenafvoer kunt ontstoppen met zuiveringszout en azijn

 • Giet eerst kokend water in de afvoer. Duw vervolgens het zuiveringszout door de gootsteenafvoer, indien nodig met behulp van een spatel. Laat het 5 tot 10 minuten zitten.
 • Giet vervolgens azijn in de afvoer. Plaats de stop in de gootsteen, duw de azijn naar de klomp en voorkom dat het mengsel weer omhoog komt.
 • Spoel ten slotte de afvoer opnieuw door met kokend water.

Deze methode werkt niet altijd, maar het is het proberen waard.

 

Zuiveringszout en azijn in combinatie kunnen soms werken als het gaat om het deblokkeren van klompen. Eerst wordt het zuiveringszout toegevoegd, gevolgd door de azijn. De stop moet vervolgens worden ingedrukt om de resulterende reactie te bevatten.7. Moet ik chemicaliën gebruiken, zoals Drano, om mijn gootsteen te ontstoppen?

Als je gootsteen een afvalverwijderaar heeft, zou ik je serieus aanraden om GEEN chemische reiniger te gebruiken, omdat ze de messen kunnen ruïneren en terug in je gootsteen kunnen spuiten.

Ik zou ook NIET aanraden om een vloeibare chemische reiniger te gebruiken als je een volledige verstopping hebt in plaats van alleen een probleem met langzaam aftappen. Wanneer u chemicaliën gebruikt, is er altijd een kans dat de giftige chemicaliën in de gootsteen terechtkomen, samen met stilstaand water, en een potentieel gevaar voor de gezondheid veroorzaken.

Het type reiniger dat u krijgt, kan afhangen van het type stof waarvan u vermoedt dat het de verstopping veroorzaakt. Over het algemeen vereisen klompen veroorzaakt door biologische materie een zuurdere reiniger, terwijl vettige klompen beter kunnen worden aangepakt door alkalische reinigingsmiddelen te gebruiken.

Lees het etiket altijd goed door en gebruik de reiniger precies zoals aangegeven. Chemische reinigingsmiddelen kunnen schadelijk zijn als ze worden misbruikt.

8. Bel een loodgieter op 0631935588

Als de bovenstaande methoden niet werken, of als u denkt dat het probleem gewoon buiten uw competitie valt, moet u een professionele loodgieter bellen. Dit is de minst betaalbare optie, maar het kan tijd en moeite besparen wanneer niets lijkt te werken en u niet wilt gaan rommelen met het sanitair.

De kosten van een loodgieter kunnen variëren van $ 175 tot $ 450, afhankelijk van hoe lang de klus duurt om te repareren, dus zorg ervoor dat u eerst de andere opties probeert als u prijsgevoelig bent. Als u zich echter geen zorgen maakt over de kosten, kan het het minst lastig zijn om iemand anders het probleem te laten oplossen.

 

Een verstopte gootsteenafvoer kan een huishouden virtueel tot stilstand brengen. De meeste klompen kunnen worden aangepakt met behulp van gewone huishoudelijke artikelen; als geen van deze werkt, moet u mogelijk een loodgieter bellen De belangrijkste symptomen van een verstopte gootsteenafvoer

Het eerste probleem dat u waarschijnlijk zult opmerken, is een langzame afvoer: wanneer u de kraan aanzet, zal het water langzaam door de afvoer gaan. Na een tijdje, als dit niet is opgelost, zal het water een back-up beginnen te maken en kan de drainage uiteindelijk helemaal stoppen. Daarom, hoe eerder u uw gootsteen kunt ontstoppen, hoe beter.

Stilstaand water is onhygiënisch, maakt dingen rommelig en kan het moeilijker maken om de aard van de verstopping vast te stellen.

Wat veroorzaakt een gootsteenafvoer om een back-up te maken?

Als uw gootsteen een vuilnisbak heeft, is het zeer waarschijnlijk dat de voedselresten van de afwas uw verstopping hebben veroorzaakt.

Hoewel de meeste voedselsoorten in theorie in staat zijn om klompen te veroorzaken, zijn er sommige voedingsmiddelen die veel erger zijn dan andere. In plaats van ze weg te gooien, is het een veel beter idee om ze te composteren, weg te gooien of anderszins op een verantwoorde manier weg te gooien.

Voedingsmiddelen die verstoppingen van de gootsteen kunnen veroorzaken, zijn onder meer:

 • Vlees of vet (zoals spekvet) dat kan stollen en vervolgens ander voedsel kan vangen.
 • Koffiedik, dat zich kan vormen tot harde, samengeperste klonten als het niet goed wordt afgetapt.
 • Zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoals rijst, aardappelen, pasta.
 • Vezelrijk voedsel, zoals bepaalde groenten, maïsschillen en selderij.
 • Botten van vlees en gevogelte.
 • Bananenschillen en pitten van fruit zoals mango’s, pruimen, perziken en abrikozen.
 • Keuken ontstoppen Aalsmeer Bel een loodgieter op 0631935588

 

Mochten bovenstaande tips niet baten bij het vaatwasser ontstoppen Aalsmeer , dan kunt u Direct oplossen bel 0631935588

 

Only cashed out one Time of 200$. Tips: Check out our Rules and requirements guide for more in-depth information about what casinos may ask from you and what you need to be careful about. Columns usually have “2:1” written inside the square www.onlinecasinouruguay.org. Casino Bonus Test Play 100% up to 140€* Info Play Now 100% up to 300€* Info Play Now 100% up to 120€* Info Play Now 100% up to 400€* Info Play Now 100% up to 100€ + 100 Free Spins* Info Play Now 100% up to 50€ + 10 Free Spins* Info Play Now Up to 300€ + 50 Bonus Spins* Info Play Now 100% up to 100€* Info Play Now 100% up to 200€ + 200 Free Spins* Info Play Now Up to 100€* Info Play Now * T&Cs apply Search Casinos by City • Casinos in Austria • Casinos in Belgium • Casinos in Czech • Casinos in Denmark • Casinos in Finland • Casinos in France • Casinos in Germany • Casinos in Greece • Casinos in Ireland • Casinos in Italy • Casinos in Monaco • Casinos in Netherlands • Casinos in Portugal • Casinos in Russia • Casinos in Scotland • Casinos in Slovenia • Casinos in Spain • Casinos in Sweden • Casinos in Switzerland • Casinos in UK Live Online Casino Why have I been blocked?

Call Now ButtonBel direct de servicelijn