verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie. Bel: 06 319 355 88

Verstopping In Huis?

Onze telefoon staat dag en nacht aan, dus wij nemen altijd op! Bel gerust, want verstopping in huis.

Contact Ons 0631935588
}
24 uursservice
Prijsopgave Vooraf
Ontstoppen
100% Garantie
Z
Rioolverstopping
Verstopte Riolering
Verstopping

SCHERPE TARIEVEN

Voor een vlotte afhandeling en een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder probleem, iedere verstopping lossen wij snel en vakkundig op. Dat niet alleen, door met ons in zee te gaan profiteert u van nog meer aantrekkelijke voordelen:

R
Wij hanteren een 24 uursservice, dag en nacht hulpbij verstoppingen
R
U krijgt altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
R
Bij ons krijgt u honderd procent garantieop onze werkzaamheden
Wilt u meer weten over onze diensten of onze visie? Of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of door het formulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en helpen u meteen verder.

WERKGEBIED

Noord Holland

Verstopping in Noord-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Zuid Holland

Verstopping in Zuid-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Utrecht

Verstopping in Utrecht? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Gelderland

Verstopping in Gelderland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

RECENSIES

“Arjan en zijn collega kan ik van harte aanbevelen. Beide komen zeer deskundig over en ‘pellen’ het probleem logisch af. Prettige tot ze ook in detail aangeven wat ze gaan doen en waarom. En gaan door tot het probleem echt opgelost is. Verder werken zijn netjes en komen erg vertrouwd over. Dus dik verdiend die 5 sterren!”
Arjan en zijn team hebben mijn verstopping in de keuken snel opgelost en ze hebben de keuken weer netjes achter gelaten.

Kan ze iedereen aan raden

Gr Sebastian

Snelle service (zelfde dag nog), heel vriendelijk, netjes gewerkt. Verstopping in keuken en badkamer snel verholpen voor zeer redelijke prijs. Aanrader!
Het toilet beneden liep niet meer door en een flinke verstopping in het riool bleek de oorzaak te zijn. Gelukkig was Arjan Moleman snel ter plaatse om het probleem aan te pakken. Wat mij direct opviel is dat Arjan echt een vakman is met veel ervaring. (Ik kan het vergelijken want ik heb ook wel eens iemand over de vloer gehad om een verstopping in de douche op te lossen) Arjan is niet voor 1 gat te vangen, want toen het niet lukte door te veel bochten onder mijn zwevend toilet om de verstopping te verhelpen, groef Arjan de rioolpijp op en werkte langs de andere kant om het problem aan te pakken. Arjan heeft ook de houding dat hij overtuigd moet zijn dat echt alles weer 100% in orde is, voordat hij vertrekt. Kwaliteit staat dus ook hoog in zijn vaandel. Wat ook opviel is dat hij ook oplet dat hij niet met vuile schoenen alles vies loopt. Hij houdt echt rekening met de klant. Last but not least: Arjan is gewoon een hele vriendelijke en sympathieke vent en dat alles bij elkaar maakt dat ik super tevreden ben en Arjan 5 sterren echt verdient.
Arjan zijn visite-kaartje bewaar ik goed, want als ik nog een keer een verstopping heb, dan weet ik wel wie ik moet bellen.
Hendrik.

DIENSTEN

Rioolverstopping

Wat te doen bij een rioolverstopping in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede,
Zandvoort, Bloemendaal, Amstelveen, Aalsmeer of Diemen?

Verstopte Riolering

Het komt regelmatig voor: de riolering is verstopt in Nederland. Het is zaak dit snel op te (laten) lossen, om overlast te beperken door het ontstoppingsbedrijf.

Verstopping

Wanneer heb je een loodgieter nodig voor een verstopt toilet? Het is moeilijk om iets ergers te bedenken dan een verstopt wc.

Bel Ons Meteen

Direct hulp nodig bij een verstopping of andere rioolprobleem?

Wij staan 24/7 voor u klaar.

Direct hulp nodig bij een verstopping of andere rioolprobleem?

Call Now ButtonBel direct de servicelijn