verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Een verstopte afvoer en riolering in Amsterdam? Ons ontstoppingsbedrijf Amsterdam helpt

Verstopte afvoeren en riolering in Amsterdam zijn onverwachte overlast! Ze kunnen uw routine verstoren door dagelijkse taken te vertragen, en als alles is gezegd en gedaan, laat u rommelige resten achter. Als uw leidingen zijn verwaarloosd, kunnen ze worden bekleed met jarenlange opeenhoping van haren en roest tot vet en agressieve mineralen die gevaarlijke corrosie en schade aan uw leidingen veroorzaken.

Ons ontstoppingsbedrijf Amsterdam komt tot op de bodem van uw verstopte afvoeren en riolering en zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren weer aan de slag kunt! We passen uw planning aan door 24-uurs noodhulp te bieden in heel Amsterdam zuid den noord, met ontstoppingsbedrijf Amsterdam kunt u er zeker van zijn dat u de prijs kent voordat we met de klus beginnen, en, in tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, rekenen we GEEN extra kosten voor afvoerproblemen ’s avonds of in het weekend. Het beste van alles is dat onze hoogwaardige afwerking is gegarandeerd.

Weet u niet zeker of u een klomp heeft? Let op de volgende borden en bel onze sanitairtechnici als u er een opmerkt. (Snel handelen kan u helpen een grote verstopping of back-up te voorkomen.)

Tekenen van een verstopte afvoer

Water begint terug te stromen uit een gootsteenafvoer.
Water begint zich te verzamelen rond douchegoten.
Toiletwater borrelt als je de gootsteen laat draaien.
Er komt een vieze geur uit de gootsteen.
De afvoer ‘gorgelt’ na het draaien van de wasmachine of vaatwasser.
Rioolgeuren die uit een of meer afvoeren komen, zijn een teken van een verstopte rioolafvoer.
Waterbassins op de vloer dichtbij het bad of de gootsteen.

Kan toiletpapier een rioolleiding verstoppen?

Helaas kan toiletpapier rioolleidingen verstoppen. Over het algemeen gebeurt dit alleen als u:
Extra dik toiletpapier gebruikt dat uw systeem niet gemakkelijk kan verwerken.
Gebruik een overmatige hoeveelheid toiletpapier bij elke spoeling.
Naast het opvullen van toiletpapier in uw rioollijn, items zoals ‘doorspoelbare’ doekjes ( niet echt doorspoelbaar) en producten voor vrouwelijke hygiëne kunnen gemakkelijk een probleem worden. Het is het veiligst om bij het doorspoelen aan toiletpapier en afval te blijven en al het andere weg te gooien.

Wat u kunt doen tegen een verstopte afvoer

Probeer een verstopte afvoer te verwijderen door de kraan open te draaien totdat de gootsteen gedeeltelijk met water is gevuld. Als je een verstopte dubbele gootsteen hebt, gebruik dan een natte doek om een van de afvoeren af te sluiten. Als de verstopping zich in een gootsteen in de badkamer bevindt, zorg er dan voor dat u het overloopgat afdekt. Gebruik vervolgens een bekerzuiger om de open afvoer te dompelen. Werk het op en neer, trek om het te verwijderen en herhaal het proces verschillende keren.

Als er maar één afvoer problematisch is, zet dan de afsluiter uit die specifiek is voor dat armatuur. Als u zich geconfronteerd ziet met een afvoernoodgeval, zoals een groot waterlek, raden we u aan de hoofdafsluiter in uw huis uit te schakelen.

U kunt ons 24/7 bellen voor:
ontstoppingsbedrijven Amsterdam
ontstoppingsbedrijf Amsterdam
ontstoppingsbedrijf Amsterdam zuidoost
riool ontstoppingsbedrijf Amsterdam
ontstoppingsbedrijf Amsterdam noord
ontstoppingsbedrijf Amsterdam wc ontstopt
Verstopping Amsterdam
WC ontstoppingsbedrijf Amsterdam

 Als een van deze opties u overweldigt of als u geen vertrouwen heeft in het nemen van sanitaire beslissingen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Doe een beroep op de loodgietersprofessionals van ontstoppingsbedrijf Amsterdam, daar zijn we voor.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn