Recensies van onze klanten

De mening van onze klanten staat bij Ontstoppingsservice Nederland voorop, daarom horen wij graag hoe u over onze service denkt.

Wat vond u van onze dienst(en)?


* Verplicht veld

Arjan en zijn collega kan ik van harte aanbevelen. Beide komen zeer deskundig over en 'pellen' het probleem logisch af. Prettige tot ze ook in detail

Apr 02, 2019 by Anonymous

Arjan en zijn collega kan ik van harte aanbevelen. Beide komen zeer deskundig over en 'pellen' het probleem logisch af. Prettige tot ze ook in detail aangeven wat ze gaan doen en waarom. En gaan door tot het probleem echt opgelost is. Verder werken zijn netjes en komen erg vertrouwd over. Dus dik verdiend die 5 sterren!


Arjan en zijn team hebben mijn verstopping in de keuken snel opgelost en ze hebben de keuken weer netjes achter gelaten.Kan ze iedereen aan raden

Mar 05, 2019 by Anonymous

Arjan en zijn team hebben mijn verstopping in de keuken snel opgelost en ze hebben de keuken weer netjes achter gelaten.

Kan ze iedereen aan raden

Gr Sebastian


Snelle service (zelfde dag nog), heel vriendelijk, netjes gewerkt. Verstopping in keuken en badkamer snel verholpen voor zeer redelijke prijs. Aanrade

Mar 01, 2019 by Anonymous

Snelle service (zelfde dag nog), heel vriendelijk, netjes gewerkt. Verstopping in keuken en badkamer snel verholpen voor zeer redelijke prijs. Aanrader!


Het toilet beneden liep niet meer door en een flinke verstopping in het riool bleek de oorzaak te zijn. Gelukkig was Arjan Moleman snel ter pla

Feb 11, 2019 by Anonymous

Het toilet beneden liep niet meer door en een flinke verstopping in het riool bleek de oorzaak te zijn. Gelukkig was Arjan Moleman snel ter plaatse om het probleem aan te pakken. Wat mij direct opviel is dat Arjan echt een vakman is met veel ervaring. (Ik kan het vergelijken want ik heb ook wel eens iemand over de vloer gehad om een verstopping in de douche op te lossen) Arjan is niet voor 1 gat te vangen, want toen het niet lukte door te veel bochten onder mijn zwevend toilet om de verstopping te verhelpen, groef Arjan de rioolpijp op en werkte langs de andere kant om het problem aan te pakken. Arjan heeft ook de houding dat hij overtuigd moet zijn dat echt alles weer 100% in orde is, voordat hij vertrekt. Kwaliteit staat dus ook hoog in zijn vaandel. Wat ook opviel is dat hij ook oplet dat hij niet met vuile schoenen alles vies loopt. Hij houdt echt rekening met de klant. Last but not least: Arjan is gewoon een hele vriendelijke en sympathieke vent en dat alles bij elkaar maakt dat ik super tevreden ben en Arjan 5 sterren echt verdient.
Arjan zijn visite-kaartje bewaar ik goed, want als ik nog een keer een verstopping heb, dan weet ik wel wie ik moet bellen.
Hendrik.


Via Zoofy kreeg ik op de afgesproken tijd Jan van Ontstoppingsservice Nederland langs om m’n verstopte afvoer te ontstoppen. Binnen 15 minuten had

Sep 07, 2018 by Anonymous

Via Zoofy kreeg ik op de afgesproken tijd Jan van Ontstoppingsservice Nederland langs om m’n verstopte afvoer te ontstoppen. Binnen 15 minuten had hij de verstopping verholpen, advies gegeven en de boel netjes achtergelaten. Van harte aanbevolen.


Toppers.Offerte gehad voor 3 meter riool vervangen.2 bedrijven een prijs laten maken.Aj was bijna 375 euro goedkoper dan dan nummer 2.Geheel zoals b

Jul 20, 2018 by Anonymous

Toppers.Offerte gehad voor 3 meter riool vervangen.2 bedrijven een prijs laten maken.Aj was bijna 375 euro goedkoper dan dan nummer 2.
Geheel zoals besproken uitgevoerd.Netje achter gelaten na de klus.
Ik ben zeer tevreden.


Supersnel, aardig, probleem opgelost!

Apr 09, 2018 by Anonymous

Supersnel, aardig, probleem opgelost!


Gootsteen helemaal vast, alles zelf geprobeerd (plopper, HG, trekveer) en niks werkte... Gebeld: "Kunnen jullie dit ontstoppen"? Antwoord: "Tuurlijk"!

Feb 08, 2018 by Anonymous

Gootsteen helemaal vast, alles zelf geprobeerd (plopper, HG, trekveer) en niks werkte... Gebeld: "Kunnen jullie dit ontstoppen"? Antwoord: "Tuurlijk"! 🙂 Supersnelle en professionele service: in 20 minuten liep alles weer door. Zo goed heeft mijn gootsteen sinds ik hier woon nog nooit doorgelopen. Erg vriendelijke en behulpzame vakman. De volgende keer bel ik meteen!


De verstopping in de afvoer in onze keuken is snel en vakkundig verholpen Wij zijn uitermate tevreden over de goede service. Aanrader!

Dec 26, 2017 by Anonymous

De verstopping in de afvoer in onze keuken is snel en vakkundig verholpen Wij zijn uitermate tevreden over de goede service. Aanrader!


Door een gescheurde keukenafvoer liep al het water zo de kruipruimte in. Arjan heeft dit voor ons op de zaterdagochtend snel en vakkundig gerepareerd!

Dec 16, 2017 by Anonymous

Door een gescheurde keukenafvoer liep al het water zo de kruipruimte in. Arjan heeft dit voor ons op de zaterdagochtend snel en vakkundig gerepareerd! Wij zijn hier heel erg mee geholpen! Top service en nette mensen die hun vak verstaan! Ik nodig ze voor de volgende klus zeker weer uit!


Ontstoppingsservice Nederland , USA 5.0 5.0 34 34 Arjan en zijn collega kan ik van harte aanbevelen. Beide komen zeer deskundig over en 'pellen' het probleem logisch af. Prettige tot ze ook in detail aangeven wat ze gaan doen en w
Page:
1234