Recensies van onze klanten

De mening van onze klanten staat bij Ontstoppingsservice Nederland voorop, daarom horen wij graag hoe u over onze service denkt.

Wat vond u van onze dienst(en)?


* Verplicht veld

Snel langsgekomen en snel het probleem geholpen met tips om het in het vervolg niet meer te laten verstoppen!. Top

Nov 27, 2017 by Anonymous

Snel langsgekomen en snel het probleem geholpen met tips om het in het vervolg niet meer te laten verstoppen!. Top


In september 2016 voor een verstopte keukenafvoer en nu een jaar later voor een verstopte wc / riool Ontstoppingservice ingeschakeld .'s Ochtends ge

Oct 31, 2017 by Anonymous

In september 2016 voor een verstopte keukenafvoer en nu een jaar later voor een verstopte wc / riool Ontstoppingservice ingeschakeld .
's Ochtends gebeld en 2 uur later stond er iemand voor de deur. Het bleek urinesteen te zijn waar het riool vol mee zat en natuurlijk is het weer opgelost! Dank aan alle medewerkers voor de supersnelle service en de klantvriendelijkheid!


De afvoer in de keuken zat verstopt. Zelf al ontstoppingsmiddelen geprobeerd en uitgebreid met ontstoppingsveren aan de gang geweest, maar zonder resu

Jul 03, 2017 by Anonymous

De afvoer in de keuken zat verstopt. Zelf al ontstoppingsmiddelen geprobeerd en uitgebreid met ontstoppingsveren aan de gang geweest, maar zonder resultaat.

Vanochtend OSN gebeld. Ze waren in de buurt en stonden binnen een half uur voor de deur. Met een elektrische veer werd het probleem in een kwartier opgelost!

Gootsteen loopt weer prima door en dat voor de nette prijs van 85 euro. Kortom, supersnelle, goede en vriendelijke service van A.J. Riooltechniek / OSN. Zeer tevreden over!


Uitstekende service van Arjan van A.J. Riooltechniek voor een zeer nette prijs!Arjan kwam vroeger dan verwacht, maar geen moment te vroeg. Ons toi

Jan 24, 2017 by Anonymous

Uitstekende service van Arjan van A.J. Riooltechniek voor een zeer nette prijs!

Arjan kwam vroeger dan verwacht, maar geen moment te vroeg. Ons toilet beneden was verstopt en ook de afvoer in de keuken werkte traag. Het bleek dat de rioolafvoer enorm verstopt zat en en de slang had moeite erdoor te komen. Even leek het erop dat graven nodig zou zijn, maar Arjan gaf niet op en bleef stug doorgaan totdat het riool volledig was doorgespoeld en alle troep eruit was. Hij bespaarde ons zo nog meer kosten en rommel. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn volharding en geweldige service en bevelen hem van harte aan.


Top service verleend door Arjan & co van A.J. Riooltehcniek voor een puike prijs! Afvoer van keuken en badkamer was voor het zoveelste jaar op rij v

Nov 11, 2016 by Anonymous

Top service verleend door Arjan & co van A.J. Riooltehcniek voor een puike prijs!
Afvoer van keuken en badkamer was voor het zoveelste jaar op rij verstopt. Ze stonden om 8u op de stoep en hebben de afvoer vakkundig ontstopt en vervolgens helemaal goed doorgespoeld en alle slib en drab eruit gezogen.. dat wat voorgaande keren dus niet gedaan werd door andere partijen. Verwacht ze dus 'helaas' de eerstkomende tijd niet meer op de stoep maar ik weet wel wie ik ga bellen wanneer er weer iets is!


Vanmorgen kwart iver 8 gebeld. om half 11 al aanwezig. In 20 minuten de veer door de afvoer van de keuken/vaatwasser en het loopt weer door als een t

Jul 21, 2016 by Anonymous

Vanmorgen kwart iver 8 gebeld. om half 11 al aanwezig. In 20 minuten de veer door de afvoer van de keuken/vaatwasser en het loopt weer door als een trein.


Had een verstopping van mijn wc.gebeld met verstopping in huis Arie komt thuis en het was in 20 minuten verholpen.Voor een prijs die ik niet kon beg

Mar 15, 2016 by Anonymous

Had een verstopping van mijn wc.gebeld met verstopping in huis Arie komt thuis en het was in 20 minuten verholpen.
Voor een prijs die ik niet kon begrijpen 105,00€ inclusief.
Super service.
Bedankt een aanrader.


Vandaag, 6 januari. We hadden problemen met ons afvoerwater. Water kwam in het toilet en douche omhoog. Maakte snachts bovendien een akelig borrelend

Jan 06, 2016 by Anonymous

Vandaag, 6 januari. We hadden problemen met ons afvoerwater. Water kwam in het toilet en douche omhoog. Maakte snachts bovendien een akelig borrelend lawaai. Daar was de plaatselijke loodgieter al bij geweest en had ons dus al het nodige gekost. Helaas kwamen de 'klachten' terug! Toen gebeld met Riooltechniek.
Ze kwamen eerst even kijken, stelden bekwaam een diagnose, prijs en afspraak werden gemaakt. Vandaag zijn de jongens geweest. Top Top. We kunnen niet anders zeggen. Wat een harde werkers zijn deze jongens! Want het viel echt heel erg tegen.
Heel erg bedankt voor deze vlotte en keurige afhandeling!


Door verzakken van de grond was er een breuk in de riolering bij de fundering ontstaan.Vanaf buiten veel kunnen repareren, maar met zagen echt PECH.

Nov 25, 2014 by Anonymous

Door verzakken van de grond was er een breuk in de riolering bij de fundering ontstaan.
Vanaf buiten veel kunnen repareren, maar met zagen echt PECH. Waterleiding door terwijl die vrij gegraven was? Bleken er 3 waterleidingen op die plek te lopen en 2 onder de rioleringsbuis. Nooit kunnen zien. Maar alles, samen met Vitens het waterbedrijf, netjes opgelost en opgeruimd.
Vakmensen!
Bedankt!
Groet
Jim


Gebroken rioleringsbuis gerepareerd - netjes verricht en graafwerkzaamheden ook keurig weer gedicht. Omlegging van aansluiting van een wasbakje gelijk

Nov 19, 2014 by Anonymous

Gebroken rioleringsbuis gerepareerd - netjes verricht en graafwerkzaamheden ook keurig weer gedicht. Omlegging van aansluiting van een wasbakje gelijk gedaan waardoor alles weer goed werkt. De heer A. Moleman was zeer vriendelijk en behulpzaam Bedankt, goede service.


Ontstoppingsservice Nederland , USA 5.0 5.0 34 34 Arjan en zijn collega kan ik van harte aanbevelen. Beide komen zeer deskundig over en 'pellen' het probleem logisch af. Prettige tot ze ook in detail aangeven wat ze gaan doen en w
Page:
1234