verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

REVIEWS  AJ ONTSTOPPINGSSERVICE NEDERLAND

Ontstoppen en verstopte riolering

De specialist van AJ ontstoppingsservice Nederland kwam naar mijn huis en had de de verstopping snel geklaard, hij ruimde op nadat het werk was gedaan. wat een geweldig bedrijf.

Peter Smeets – Amsterdan-Noord

AJ ontstoppingsservice Nederland doet geweldig werk en zorgde dat onze verstopping direct opgelost was,
Harry – Haarlem

Hun Service was zeer professioneel en ze komen binnen een redelijk tijdsbestek aan. Bovendien was het verstrekken van advies over schadebeperking zeer nuttig en gewaardeerd.

Familie Joosten Rotterdam

De specialist van AJ ontstoppingsservice Nederland gebeld om een verstopping in mijn wasruimte te repareren. Ze namen direct de telefoon op, hij vertelde me dat hij binnen een uur een techneut bij mij thuis zou hebben. Dale arriveerde snel. Hij loste het probleem op en hij gaf me een schatting voor reparatie. de reparatie was in ongeveer een uur voltooid en het was iets minder dan geschat. Bedankt voor het werk.

Kathy – Arnhem

Ik vond AJ van Ontstoppingsservice Nederland in Google gevonden. Hij was vriendelijk en goed geïnformeerd en leidde me door het probleem dat ik had en deelde precies wat nodig was om het op de verstopping op te lossen. Bovendien vond hij nog een aantal andere problemen die op de lange termijn lastig zouden zijn en maakte hij ook een schatting voor die reparaties. Hoewel de totale reparatie meer was dan ik had begroot om het oorspronkelijke probleem op te lossen, voelde ik me op mijn gemak bij AJ van Ontstoppingsservice en ging door en liet het extra werk doen. Super bedankt!

Tim – Diemen

Een expert van AJ beantwoordde mijn oproep onmiddellijk en arriveerde direct toen hij zei dat hij zou doen. Het lek was geen grote klus, maar hij zorgde voor een zeer grondige reparatie en zorgde ervoor dat ik tevreden was. Voor eventuele toekomstige ontstoppingswerkzaamheden zou ik hem zeker bellen.

Mark – Bloemendaal

AJ gaf ons suggesties zonder enige druk. Was hier toen hij zei dat hij zou zijn en deed fantastisch werk! ! Bedankt AJ !!!!

  1. Koelman – Utrecht

Geweldig werk, zeer schoon en professioneel. Goede prijs

David – Den Haag

We hadden dringend een vakman nodig en AJ van Ontstoppingsservice Nederland verspilde geen tijd om op onze oproep te reageren. We hadden rond gebeld en het team van AJ was de eerste die reageerde. We zijn blij met de snelle reactie en de zeer redelijke prijs. Ze hebben fantastisch werk geleverd. We raden iedereen AJ ten zeerste aan. Bedankt allemaal, top bedrijf!

Ronald Kieft – Gelderland

Onlangs een grote lekkage gehad, ben zeer tevreden met de kwaliteit, professionaliteit en snelheid waarmee ze reparaties zijn uitgevoerd. Ik zou het prettig vinden om het aan een vriend aan te bevelen.

Familie Moonen – Epe

Call Now ButtonBel direct de servicelijn