verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

RIOLERING PROBLEMEN IN BREDA?

Geen enkel probleem voor de vakmannen van Ontstoppingsservice Nederland.

 

Contact Ons
Wij komen bij u langs in Breda, rekenen geen voorrijkosten en verhelpen elk defect omtrent uw riolering. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. U hoeft alleen maar even te bellen naar 0631935588 en er staat binnen no time een rioolspecialist bij u voor de deur in Breda of in de omgeving van Breda.

Verstopping snel verholpen

Een verstopte riolering kan voor veel overlast zorgen, zoals stank en lekkage. Daarom is het belangrijk om verstoppingen zo snel mogelijk te laten verhelpen. Soms kunt u een opstopping zelf makkelijk oplossen met behulp van rubberen of chemische ontstoppers, soda of koffiedik. Deze methodes werken echter alleen bij kleine op middelgrote verstoppingen. Bij grotere problemen met uw riolering raden wij aan contact op te nemen. Bij Ontstoppingsservice Nederland beschikken we over specialistische apparatuur waarmee vrijwel iedere opstopping verholpen kan worden.

Onderhoud van uw riolering

Om uw leidingen in goede staat te houden, is het belangrijk dat u tijdig onderhoud laat uitvoeren. Een slecht onderhouden riolering vertoont eerder lekkages en verstoppingen. De schades die dit soort problemen veroorzaken zijn vaak erg duur om te repareren. Daarom is het verstandig om op tijd onderhoud te laten uitvoeren. Dit doen onze loodgieters graag voor u in Breda en omgeving.

Diensten in Breda en omgeving

Naast het ontstoppen van uw riool, zijn wij inzetbaar voor vele diensten omtrent riolering. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u Ontstoppingsservice Nederland terecht. In Breda en omgeving doen wij onder andere:

• Aanleg van riolering
• Rioolinspectie
• Camera-inspectie
• Graafwerk
• Drainage
• Rioolonderhoud

Wilt u een beroep doen op onze expertise en rioolwerkzaamheden laten uitvoeren bij u in Breda door een allround en betrouwbaar rioolbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een periodiek onderhoudscontract kunt u ons inschakelen. Dit bieden wij aan al vanaf drie euro per maand! Bel ons vrijblijvend via 0631935588, u hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Contact Ons

ONTSTOPPING VANAF €125

Weet u niet zeker of u binnen ons werkgebied valt? Bel ons even via het nummer 0631935588, wij helpen u graag verder.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn