verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Verstopte riolering verhelpen in Zwolle

Woont u in Zwolle en hebt u last van een verstopte riolering? Hangt er een vervelende rioollucht in uw keuken of badkamer? Wilt u andere werkzaamheden aan uw leidingen laten uitvoeren in of nabij Zwolle? Onze loodgieters verhelpen iedere verstopping in uw riolering. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven in Zwolle en omgeving.

Inspectie van uw riolering
Om problemen met uw riolering op te sporen gebruiken onze loodgieters speciale technieken en materialen. Zo kunnen wij elk mankement vakkundig verhelpen. In de regio Zwolle neemt u daarom contact op met Ontstoppingsservice Nederland, dan weet u zeker dat u professionele hulp krijgt.

• Buigbare camera’s
Een lange, buigzame camera wordt in de waterleiding geschoven om zo een visuele inspectie uit te voeren. Het voordeel van dergelijke camera’s is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en door smalle ruimtes kunnen bewegen. Deze methode is alleen bruikbaar voor verstoppingen of lekkages die met het blote oog zichtbaar zijn. Kleinere lekken of scheuren worden moeilijker opgemerkt.

• Bestuurbare camerawagens
Een bestuurbare camerawagen is erg geschikt voor een rioolinspectie. De camerawagen wordt in de rioleringsbuis geplaatst en zendt het beeld direct door naar de inspecteurs aan de oppervlakte. De auto’s hebben een groot bereik en kunnen op plekken komen die te gevaarlijk zijn voor mensen. Ruimtes die te klein zijn, zijn onbegaanbaar voor de camerawagen. Omdat het om een visueel onderzoek gaat, worden alleen de duidelijk zichtbare problemen gezien. Kleinere lekken of scheuren worden moeilijker opgemerkt.

• Geluidsinspectie
Ultrasoon geluid wordt in de leiding of riolering uitgezonden, waarna er echolocatie wordt toegepast om afwijkingen in de leiding of riolering op te merken. Deze vorm van rioolinspectie is zeer nauwkeurig en kan zeer kleine lekken opmerken. Het kan echter geen informatie geven over de aard van een eventuele inspectie. Om te bepalen om wat voor verstopping het gaat is een visuele beoordeling nodig.

• Infraroodcamera’s
Infraroodcamera’s nemen verschillen in temperatuur waar. Dergelijke temperatuurverschillen duiden vaak op een lekkage. Net als met een geluidsinspectie is het echter lastig vast te stellen om wat voor soort verstopping het gaat.

Snel contact bij rioolproblemen
Met deze specialistische manieren kunnen onze inspecteurs altijd de opstopping in uw riolering vinden. Als u problemen met uw riolering vermoedt, kunt u meteen contact met ons opnemen via 06 3193 5588 of het contactformulier. Onze vakmannen zijn snel ter plaatse bij u in Zwolle of in de regio Zwolle.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn