verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

wc verstopt door heel nederland 24/7service

Onze telefoon staat dag en nacht aan, dus wij nemen altijd op! Bel gerust, want 24/7 verstopping in huis.

Contact Ons 0631935588

WC verstopt

Loopt het vuile water over als u het toilet doorspoelt? Dan is uw toilet verstopt. Heel vervelend, maar samen komen we er wel uit. Nu heb je twee opties: zelf het toilet ontstoppen of een professionele ontstoppen inschakelen. De eerste optie werkt alleen bij oppervlakkige of kleine verstoppingen. Als de verstopping dieper is, is het beter om optie twee te kiezen. Vakmensen garanderen dat ze het probleem snel en netjes voor je oplossen

Bel ons op 085 – 10 57 008

We denken zelden eraan tot dat de wc verstopt en er iets misgaat. Wanneer ons toilet niet goed functioneert of verstopt raakt, kan dit meer dan een klein ongemak zijn, vooral als we geen ontstopper hebben. Houd er rekening mee dat een ernstig verstopt toilet uw huishouden volledig kan verstoren.

Hoewel het verwijderen van de verstopping vaak net zo eenvoudig is als het onderdompelen van de afvoer, moet u mogelijk een boor door uw leidingen laten lopen.

Bovendien kunnen sommige verstoppingen ver in de pijp zitten of extreem moeilijk te verwijderen zijn, waarvoor u AJ Riooltechniek  nodig heeft . Gelukkig helpen deze tips je om je toilet te ontstoppen.

Plunjer

Hoewel deze tool misschien eenvoudig lijkt, blijft het de beste manier om een ​​toilet te ontstoppen. We raden alle huishoudens aan om dit gereedschap te hebben en bij voorkeur een met een flens, omdat ze het beste werken om toiletten te ontstoppen.

Wanneer u dit hulpmiddel gebruikt, moet u de zuiger in de toiletpot plaatsen en voorzichtig naar beneden duwen. De eerste druk is simpelweg om de lucht te verwijderen. Pas op dat u niet krachtig duwt, anders; u zou vuil water op uzelf kunnen spetteren.

Zodra u een goede afdichting heeft, pompt u de plunjer krachtig naar beneden en omhoog terwijl u de afdichting ondersteunt. Trek ten slotte het gereedschap scherp omhoog terwijl u de luchtafdichting verbreekt. Je zult merken dat het water door de afvoer stroomt. Als de verstopping hiermee niet is verholpen, herhaalt u de stappen totdat de verstopping loskomt.

Azijn en bakpoeder

Als uw toilet niet doorspoelt en u geen ontstopper heeft, kunt u zich wenden tot niet-giftige huishoudelijke schoonmaakmiddelen: azijn en zuiveringszout. U weet waarschijnlijk dat azijn en zuiveringszout geweldig zijn in het reinigen van tal van oppervlakken, functioneren als geweldige deodorants en helpen onze afvoer soepel te laten lopen.

Deze huishoudelijke schoonmaakmiddelen werken echter ook als je een verstopt toilet moet repareren als je geen ontstopper hebt. We raden je aan een kopje zuiveringszout toe te voegen aan je verstopte toilet en enkele minuten te wachten. Giet vervolgens langzaam twee kopjes azijn in het toilet.

Azijn en zuiveringszout reageren doorgaans en vormen bubbels, dus zorg ervoor dat u voorzichtig en langzaam giet om te voorkomen dat het toiletwater overstroomt of spettert. Laat het mengsel van zuiveringszout en azijn een paar minuten inwerken.

U moet uw toilet doorspoelen om vast te stellen of de verstopping is verdwenen. Mogelijk moet u het proces herhalen totdat de verstopping is verdwenen. De verstopping zal verdwijnen wanneer uw toilet een snel zuigend geluid maakt en daarna op natuurlijke wijze leegloopt.

Heet water en afwasmiddel

Verwarm een ​​liter heet water op het fornuis en giet wat afwasmiddel in je toilet terwijl het water aan het opwarmen is. Als het water extreem heet is, maar niet kookt, giet het dan voorzichtig in het toilet. Wacht 10-15 minuten terwijl het afwasmiddel en heet water de verstopping verzachten.

Zodra u dit doet, zal het toilet ontstoppen en vrij doorspoelen. U kunt ook heet water en shampoo uit de gootsteen gebruiken als u uw toilet wilt schoonmaken zonder uw badkamer te verlaten.

De slang

Voor ongeveer $ 25 kun je een toiletslang kopen. U hoeft het maar één keer aan te schaffen en u vermijdt het gebruik van chemicaliën. U kunt het handige apparaatje inrijgen en vervolgens ronddraaien totdat u de verstopping loslaat. Hoewel dit een beetje rommelig kan worden, is het beter dan je handen te gebruiken. Deze methode is vooral gunstig wanneer de klomp dieper is dan de kom zelf.

Als deze aanpak niet werkt, probeer het dan opnieuw en neem contact op met gecertificeerde loodgieters . Gebruik geen kleerhanger als vervanging, omdat deze het porseleinen oppervlak van de toiletpot ernstig kan beschadigen.

Bleekmiddel

Net als zeep helpt huishoudbleek het afval af te breken. De procedure lijkt op die met afwasmiddel. Vervang gewoon de vaste of vloeibare afwaszeep door 2-3 kopjes bleekmiddel. Giet na een of twee minuten een kopje zeeppoeder. Wacht 10-15 minuten en spoel je toilet door. U zult ontdekken dat deze aanpak efficiënter is bij een erg verstopt toilet.

Neem contact op met een loodgieter

Hoewel deze aanpak eenvoudig is, is het waarschijnlijk de eenvoudigste en meest betrouwbare manier om een ​​hardnekkig toilet te ontstoppen. Het beste aan het inhuren van AJ Riooltechniek is dat we alles in huis hebben om zelfs de ergste verstoppingen aan te pakken. Bovendien zijn we voordeliger dan u denkt en zijn we in korte tijd klaar.

De meesten van ons hebben op een of ander moment te maken gehad met een wc verstopt en hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat een ontstopper het werk zal doen, heb je er op dat moment misschien geen. Daarom is het belangrijk dat u andere manieren toepast om uw toilet te ontstoppen. Als je niet weet waar je moet beginnen, overweeg Bel ons op 085 – 10 57 008

 

Noord Holland

ontstoppingsbedrijf in Noord-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Zuid Holland

ontstoppingsbedrijf in Zuid-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Utrecht

ontstoppingsbedrijf in Utrecht? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Gelderland

ontstoppingsbedrijf in Gelderland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Direct hulp nodig bij een verstopping of andere rioolprobleem?

Call Now ButtonBel direct de servicelijn