verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Wat is rioolinspectie?

rioolinspectie

 

Het is niet altijd duidelijk waar een verstopping zich bevindt of waardoor deze veroorzaakt wordt. De monteur vaan RJ kunnen een vakkundige rioolinspectie uitvoeren, wij doen dit direct voor u oplossen.

Camerainspectie
Doordat problemen met het rioolstelsel tot de exacte locatie in kaart kunnen worden gebracht, kan de oorzaak worden vastgesteld en een voorstel tot een oplossing worden gevormd. Doordat er alleen hoeft gegraven worden op de plaats waar het probleem zit, wordt onnodig graafwerk voorkomen. Waardoor de overlast en de kosten beperkt blijven.

Periodieke controle
Door het riool preventief te controleren, kan een hoop ellende voorkomen worden. Met een professionele inspectie door een ervaren monteur, weet u tijdig wanneer er een dreigend probleem zich voordoet. Een drie- of vijfjaarlijkse rioolinspectie, is wat door de meeste rioolreinigingsbedrijven wordt geadviseerd.

Op zoek naar een specialist?
RJ rioolinspectie is uw dag en nacht van dienst met alle werkzaamheden aan uw riolering. Met het onderhouden van de afvoer en riolering, het controleren van uw gehele riolering en gebruik van een camera inspectie, het ontstoppen van een verstopping en natuurlijk ook het aanleggen van nieuwe riolering. Kortom, bij de riolering experts van RJ rioolinspectie bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw riolering te maken heeft!

Rioolinspectie vakkundig uitvoerfen? Bel dan RJ rioolinspecies op 0631935588 wij zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u problemen met o.a. Toilet verstopt, Vaatwasser verstopt, Rioolvliegjes verwijderen, Riool-inspectie, Bad verstopt, Gootsteen verstopt, Afvoer verstopt, Keuken verstopt?  Wij helpen u direct.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn