Rioolspecialist in de Randstad

Wij zijn 24/7 actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel

 

Bel Ons

Het werkgebied van Ontstoppingsservice Nederland bestrijkt de gehele provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en een deel van Noord-Brabant en Overijssel. Wij verlenen onze diensten voornamelijk in de Randstad en dan met name in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Hoofddorp, Den Haag, Utrecht en Arnhem. Maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst en binnen ons hele werkgebied rekenen wij geen voorrijkosten!

Wij zijn 24/7 actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel

Ontstoppingsservice Nederland is de allround rioolspecialist voor bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Wij hebben een jarenlange ervaring met het ontstoppen van leidingen en afvoeren, en daardoor lossen wij iedere verstopping vlot en vakkundig op. Dit doen wij met behulp van de nieuwste en modernste apparatuur en met kennis van de laatste technieken en veiligheidseisen.

Alle voorkomende werkzaamheden:

• Het inspecteren en lokaliseren van uw riool
• Riolering: de aanleg, reparatie, renovatie en het onderhoud
• Drainage en graafwerk
• De aanleg, reparatie en het onderhoud van gas- en waterleidingen
• Onderhouds- en reparatiewerk op het gebied van installaties

Meteen hulp bij verstoppingen

Wij hanteren een 24 uursservice in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Flevoland en Gelderland. Als uw riool of afvoer verstopt is belt u ons op 06 319 355 88 en dan zorgen wij dat er binnen no time een rioolspecialist bij u op de stoep staat om de verstopping te verhelpen. Ons telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar, ook op zon- en feestdagen.

Binnen ons gehele werkgebied rekenen wij géén voorrijkosten. Onze prijzen zijn inclusief, dus u komt niet achteraf voor vervelende verrassingen zoals onverwachte extra kosten te staan. In overige plaatsen kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn, maar dan zullen we wel voorrijkosten moeten berekenen. Voor advies, informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u gerust contact opnemen.

Contact Ons

ONTSTOPPING?

Weet u niet zeker of u binnen ons werkgebied valt? Bel ons even via het nummer 06 319 355 88, wij helpen u graag verder.

Call Now ButtonBel DIRECT de servicelijn