verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Verstopping in huis?

Als u acute rioolproblemen ondervindt belt u ons direct: 0631935588. Onze telefoon staat dag en nacht aan, dus wij nemen altijd op! Bel gerust, want verstopping in huis,

Ontstoppingsservice Nederland is specialist voor het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en het riool in de Randstad. Wij zijn al jarenlang actief voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Onze auto’s rijden in de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, en onlangs hebben we ons werkgebied vergroot naar de provincies Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel. Alle rioolspecialisten weten precies hoe ze verstopte afvoeren ontstoppen, riolen aanleggen, inspecteren, renoveren en noem maar op. Bovendien zijn ze goed opgeleid, beschikken ze over de meest moderne apparatuur en werken ze volgens de laatste veiligheidseisen.

Dagtarief

09:00 – 18:00

Uurloon overdag € 88,-
Ontstoppen € 89,- per half uur

Prijzen zijn exclusief 21% btw
en € 37,- voorrijkosten.

Betalen met pin is mogelijk.

€88,-

Nachttarief

18:00 – 09:00

Uurloon avond/nacht € 158,-
Ontstoppen € 95,- per half uur

Prijzen zijn exclusief 21% btw
en € 65,- voorrijkosten.

Betalen met pin is mogelijk.

€158,-

Voor een verstopt riool of ander acuut rioolprobleem kunt u direct bellen naar 0631935588. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, dus bel ons gerust. U bent binnen no time van de verstopping af!

Hieronder ziet u een overzicht met de tarieven die wij hanteren:

• Gootsteen, wasbak of afvoer ontstoppenPinnen
• WC ontstoppen
• Camera inspectie
• Graafwerk, riool opgraven

 

U kunt contant betalen of per pin. De genoemde tarieven gelden tijdens kantoortijden. Na 18:00 uur en op zaterdag geldt er een toeslag van vijftig procent, op zondag honderd procent.

Bij Onstoppingsservice Nederland rekenen we niet per meter, maar per opdracht. Juist daarom zijn wij de goedkoopste in uw regio. Neem direct contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Call Now ButtonBel direct de servicelijn