verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

Verstopping in huis?

Als u acute rioolproblemen ondervindt belt u ons direct:  0631935588. Onze telefoon staat dag en nacht aan, dus wij nemen altijd op! Bel gerust, want verstopping in huis,

Ontstoppingsservice Nederland is specialist voor het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en het riool in de Randstad. Wij zijn al jarenlang actief voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Onze auto’s rijden in de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, en onlangs hebben we ons werkgebied vergroot naar de provincies Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel. Alle rioolspecialisten weten precies hoe ze verstopte afvoeren ontstoppen, riolen aanleggen, inspecteren, renoveren en noem maar op. Bovendien zijn ze goed opgeleid, beschikken ze over de meest moderne apparatuur en werken ze volgens de laatste veiligheidseisen.

Scherpe tarieven

Voor een vlotte afhandeling en een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder probleem, iedere verstopping lossen wij snel en vakkundig op. Dat niet alleen, door met ons in zee te gaan profiteert u van nog meer aantrekkelijke voordelen:

  • Wij hanteren een 24 uursservice, dag en nacht hulpbij verstoppingen
  • U krijgt altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Bij ons krijgt u honderd procent garantieop onze werkzaamheden

Wilt u meer weten over onze diensten of onze visie? Of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch  0631935588 of door het formulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en helpen u meteen verder.

 

Verstopping in huis? Neem nu contact op!

 

Call Now ButtonBel direct de servicelijn