Ontstoppingsbedrijf Krimpen aan den IJssel 24-7-service

Ontstoppingsbedrijf Krimpen aan den IJssel 24-7-service

Ontstoppingsbedrijf Krimpen aan den IJssel 24-7-service

Rioolverstopping van OSN Krimpen aan den IJssel

Het rioleringssysteem speelt een cruciale rol in het afvoeren van afvalwater en het behoud van een gezonde en hygiënische leefomgeving. Om een efficiënte aanpak te garanderen, willen we ook uw medewerking vragen. Als inwoner van Krimpen aan den IJssel kunt u ons helpen door bewust om te gaan met wat u door het riool spoelt. Het is van vitaal belang om geen vreemde voorwerpen, vetten, oliën, vochtige doekjes of andere niet-oplosbare materialen door het toilet of de gootsteen te spoelen. Door alleen menselijk afval en toiletpapier weg te spoelen, kunnen we samen verdere verstoppingen voorkomen.

Wij bieden 24/7 een oplossing voor elke verstopte afvoer

We kunnen u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden en eventuele maatregelen die nodig zijn. We streven ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor deze rioolverstopping en de situatie volledig te herstellen.
Namens OSN Ontstoppingsbedrijf Krimpen aan den IJssel willen we u bedanken voor uw begrip, we zijn toegewijd aan het waarborgen van een gezonde en veilige leefomgeving voor alle inwoners en zullen er alles aan blijven doen om dit te realiseren.

WERKEGBIED VAN OSN IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard – Stormpolder – Boveneind – De Noord

Riool Vervangen Alblasserdam