Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen
Arjan Molema - Eigenaar

Wasbak laten ontstoppen ?


Het is altijd goed om snel te handelen als je merkt dat jouw wastafel niet meer goed doorloopt. Een verstopte wasbak kan namelijk voor veel ongemak zorgen, vooral als dit niet op tijd wordt opgelost. Gelukkig zijn de experts van Onststoppingsservice Nederland in jouw regio 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 085-0471737 om te zorgen dat de verstopping in je wasbak snel verholpen is.

Er zijn verschillende manieren om uw wasbak te ontstoppen. Een van de eenvoudigste methoden is om kokend water door de afvoer te gieten. Dit kan helpen om eventuele ophopingen van vuil en zeepresten op te lossen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze methode, omdat kokend water de afvoerpijp kan beschadigen als het niet op de juiste manier wordt gebruikt.

Een andere veelgebruikte methode is het gebruik van een ontstoppingsmiddel. Er zijn verschillende soorten ontstoppingsmiddelen op de markt, maar het is belangrijk om er een te kiezen die veilig is voor uw leidingen en uw gezondheid.						

Direct contact

Bel of mail voor direct contact, deskundig advies en het maken van een afspraak

Eerlijk tarief

Bij ons ontvang je een eerlijk tarief en 100% tevredenheid garantie

Gecertificeerd

Onze vakmannen zijn 100% gecertificeerd alleen zo leveren wij onze diensten

Heeft u spoed?

Is er sprake van spoed?
Geen probleem, wij zijn 24/7 bereikbaar

Als je wasbak verstopt is, kan dat behoorlijk vervelend zijn

Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem op te lossen

Een veelvoorkomende methode is om een ontstoppingsmiddel te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten en bouwmarkten en kunnen effectief zijn bij lichte verstoppingen. Zorg er wel voor dat je de instructies op de verpakking zorgvuldig volgt om schade aan de leidingen te voorkomen.

Een andere optie is om een mengsel van baking soda en azijn te gebruiken. Giet een kopje baking soda in de afvoer en voeg vervolgens langzaam een kopje azijn toe. Laat het mengsel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel daarna de afvoer door met warm water.

Tot slot kun je ook proberen om de verstopping met de hand te verwijderen. Trek rubberen handschoenen aan en verwijder eventuele haren of ander vuil dat zich in de afvoer heeft opgehoopt. Gebruik vervolgens een ontstoppingsmiddel of ontstoppingsveer om eventuele overgebleven verstoppingen te verwijderen.

Ongeacht welke methode je gebruikt, zorg ervoor dat je voorzichtig te werk gaat en indien nodig professionele hulp inschakelt. Op deze manier kun je je wasbak op een veilige en effectieve manier ontstoppen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met OSN-ontstoppingsdienst.