verstopping direct verhelpen?

Krachtige en professionele afvoer ontstoppen in huis per direct resultaten en 100% garantie

bad ontstoppen door heel nederland 24/7service

Onze telefoon staat dag en nacht aan, dus wij nemen altijd op! Bel gerust, want 24/7 verstopping in huis.

Contact Ons 0631935588

Bad ontstoppen

De afvoer van het bad is verstopt en het douchewater loopt niet meer weg? Komt er een borrelend geluid uit uw afvoer of hangt er een stank in uw badkamer? Vervelend, maar dat lossen we op! Niet door jezelf te deblokkeren. Dat werkt vaak averechts. Nee, het slimste is om nu uw lokale rioolspecialist te bellen. Dan weet je zeker dat je badkuip snel en netjes wordt ontstopt.

Ontstoppingsdienst bellen of zelf het bad ontstoppen?

Wanneer de afvoer van een badkuip verstopt is, is dit meestal haar, vuil, zeepresten en kalkaanslag. Uw badkuip verstopt niet ineens, maar bouwt zich geleidelijk op. Elke keer dat je doucht, glijdt alles door de put. Dit laat de hele tijd zijn sporen na, totdat zich een verstopping vormt. Soms zit het aan de oppervlakte, maar soms zit de verstopping dieper in je afvoer. Alleen een ervaren afvoerspecialist kan deze verstopping doorprikken en met speciaal gereedschap wegspoelen. Bel dus direct en uw probleem wordt snel opgelost.

Bel ons op 085 – 10 57 008

HOE EEN VERSTOPTE OF LANGZAAM WEGLOPENDE BADAFVOER TE ONTSTOPPEN

Een warm bubbelbad is een geweldige manier om te ontspannen aan het einde van een lange dag. Stress kan echter snel terugstromen als u de stekker eruit trekt en de badkuip niet leegloopt. Badafvoeren zijn gevoelig voor verstoppingen als gevolg van de opeenhoping van vuil dat wordt weggespoeld. Een combinatie van huidcellen, haren, vuil en zeepresten kan zich na verloop van tijd in de afvoer ophopen, met als gevolg een verstopte badafvoer. Badafvoeren hebben ook het extra risico op verstoppingen veroorzaakt door kinderspeelgoed dat door de afvoer wordt gezogen wanneer het badwater eruit wordt gelaten.

Een verstopte badafvoer wordt erg vervelend als de enige douche in huis boven het bad is geplaatst. Een kleine verstopping betekent dat je aan het douchen bent met tien centimeter vuil water dat langs je enkels klotst. In ernstige gevallen kan een verstopte badafvoer zowel de douche als het bad onbruikbaar maken.

Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige technieken die u kunt proberen om een ​​badafvoer te ontstoppen. Wanneer je weet hoe je een badafvoer moet ontstoppen, is het probleem vaak snel en eenvoudig op te lossen, zonder dat je een loodgieter hoeft in te schakelen.

HOE U EEN VERSTOPPING VAN EEN BADKUIP KUNT VERWIJDEREN MET UW HANDEN OF EEN KLEERHANGER

Heel vaak bevindt alles wat de afvoer van de badkuip verstopt zich in de buurt van de opening van het afvoergat. Gewoon naar binnen reiken en de verstopping verwijderen, zorgt ervoor dat het water weer vrij kan stromen. Misschien wil je handschoenen dragen, want de slijmerige bos haar en het uitschot dat je verwijdert, kan behoorlijk lelijk zijn.

De eerste stap is het verwijderen van de afvoerstop of het rooster van de badkuip. In deze artikel wordt uitgelegd hoe u eenvoudig verschillende soorten afvoerstops voor badkuipen kunt verwijderen. Hieronder vindt u ook enkele handige video’s die laten zien hoe u verschillende badafvoerafdekkingen kunt verwijderen.

Zodra het afvoerrooster of de stop is verwijderd, reikt u naar beneden en kijkt u wat u er met de hand uit kunt trekken. Als je niet ver genoeg naar beneden kunt komen, kun je een afvoerklauw maken met behulp van een ontrolde draadkleerhanger of een ander stuk buigzaam draad. Vorm een ​​kleine haak aan het uiteinde van de draad die kan worden gebruikt om de klomp eruit te vissen. Houd een plastic zak klaar om de klomp weg te gooien. Nadat u zoveel mogelijk van de verstopping hebt verwijderd, test u de afvoer door er heet water doorheen te laten lopen.

HOE EEN VERSTOPPING VAN EEN BADAFVOER TE ONTSTOPPEN MET EEN ONTSTOPPER

Badkuipafvoeren hebben een vlak oppervlak, waardoor ze een goede kandidaat zijn om te ontstoppen met behulp van een ontstopper . Een bekerontstopper is de meest standaardontstopper en kan op de meeste afvoeren in het hele huis worden gebruikt (met uitzondering van toiletten). Een goede afdichting krijgen is van het allergrootste belang, omdat dit is wat zuigkracht creëert en de verstopping losmaakt wanneer u begint te duiken.

Vul de badkuip met ongeveer twee tot vijf centimeter heet water. Plaats de zuiger over de afvoeropening en druk naar beneden om wat lucht uit de beker te laten ontsnappen. Begin de zuiger naar beneden te duwen en trek hem vervolgens weer omhoog met snelle, krachtige bewegingen. Zorg ervoor dat u de plunjer verticaal houdt en niet te hoog optrekt om de verzegeling te verbreken.  Bel ons op 085 – 10 57 008

Duiken werkt door water door de pijp te duwen en het vervolgens weer omhoog te zuigen. Door de verstopping op en neer door de leidingen te bewegen, wordt de verstopping afgebroken en verspreid. Blijf onderdompelen totdat de afvoer vrij is van verstoppingen en vrij begint te stromen.

WANNEER BEL JE EEN LOODGIETER MET EEN VERSTOPTE AFVOER

Als geen van de bovenstaande technieken resultaten oplevert, kan er verderop in de afvoer een probleem zijn. Wanneer het hoofdriool verstopt is, zult u merken dat ook andere sanitaire voorzieningen problemen hebben. Als u een verstopte riolering vermoedt, neem dan zo snel mogelijk contact op met een loodgieter met een verstopte riolering. JAB Plumbing Solutions is de toonaangevende loodgieter voor verstopte afvoeren in Sydney. We beschikken over de nieuwste industriële tools die worden gebruikt om snel een verstopte afvoer te diagnosticeren en om de meest kosteneffectieve oplossingen te bedenken. Bel ons op 085 – 10 57 008

 

Noord Holland

ontstoppingsbedrijf in Noord-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Zuid Holland

ontstoppingsbedrijf in Zuid-Holland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Utrecht

ontstoppingsbedrijf in Utrecht? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Gelderland

ontstoppingsbedrijf in Gelderland? Kies voor een snelle en vakkundige oplossing.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Direct hulp nodig bij een verstopping of andere rioolprobleem?

Call Now ButtonBel direct de servicelijn