Rioolverstopping Hendrik-Ido-Ambacht

Rioolverstopping Hendrik-Ido-Ambacht

Rioolverstopping Hendrik-Ido-Ambacht

Heb je last van een rioolverstopping in Hendrik-Ido-Ambacht? Geen zorgen, er zijn verschillende stappen die men kunt nemen om het probleem op te lossen.

Bij OSN-ontstoppingsdienst kun je 24/7 terecht voor een oplossing bij elke verstopte afvoer

Ten eerste, controleer of de verstopping zich alleen in de woning bevindt of dat het een probleem is dat het hele gebouw of de straat treft. Als de verstopping alleen in de woning aanwezig is, kun je proberen om de verstopping zelf op te lossen met behulp van een ontstoppingsveer of -pomp.

Zou je met spoed van die nare verstopping af willen?

Als de verstopping zich in de gemeenschappelijke rioolleiding bevindt, is het belangrijk om de hulp in te roepen van OSN-ontstoppingsdienst. Zij hebben de juiste apparatuur en ervaring om de verstopping op te sporen en te verhelpen.
Het is ook belangrijk om te voorkomen dat er in de toekomst opnieuw verstoppingen ontstaan. Dit kan worden gedaan door geen vet, olie of etensresten door de gootsteen te spoelen en door regelmatig onderhoud aan de rioolleidingen uit te voeren.
Als je hulp nodig heeft bij het oplossen van een rioolverstopping in Hendrik Ido Ambacht, neem dan contact op met OSN-ontstoppingsdienst of de gemeente voor meer informatie.

WERKGEBIED VAN OSN ONTSTOPPINGSBEDRIJF HENDRIK-IDO-AMBACHT
Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving

Riool Vervangen Alblasserdam